Consulente worden


Heb je altijd al zelf je verdiensten willen bepalen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging. En werk je graag met de aller nieuwste en mooiste lingerie. Dan is werken als consulente bij LadiesPartyThuis de baan bij uitstek voor jou. Als consulente ben je vrij in het aannemen van de party’s en in het bepalen van je werktijden.

Hoe werken wij?

LadiesPartyThuis is een organisatie die zelf thuisparty’s organiseert. Dit doen wij dmv advertenties en flyeren. De party’s die hier uit voort komen, worden onder verdeeld onder onze consulenten in de des betreffende regio. Wij hebben in Nederland een netwerk aan consulenten die dit verzorgen.

LadiesPartyThuis maakt het voor consulentes mogelijk om zonder voorraad en risico  te verkopen en hier dus ook geen investering in hebben. In vergelijking met andere homeparty bedrijven wordt hier alles geregeld, van party tot de verzending. 

Ben jij die gemotiveerde topverkoopster die het leuk vind om thuisparty's en evenementen te verzorgen? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang informatie.

Informatie aanvragen

Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw geboortedatum:
Uw woonplaats:
Uw emailadres:
Uw opmerking: